Şu da emredildi: Yüzünü dine bir Hanif olarak çevir. Sakın müşriklerden olma.
Yunus Suresi 105
Ben bir Hanif olarak yüzümü gökleri ve yeri yaratana döndürdüm. Müşriklerden değilim ben.
Enam Suresi 79
İbrahim ne bir Yahudi idi, ne de bir Hıristiyan. O sadece hanif bir müslümandı. O müşriklerden değildi.
Ali İmran Suresi 67
Şu da kuşkusuz ki, İbrahim başlıbaşına bir ümmetti; bir Hanif olarak Allah'ın önünde eğiliyordu. Müşriklerden değildi.
Nahl Suresi 123
De ki Allah doğrusunu söylemiştir / vaadinde sadıktır.Haydi artık Hanif olarak İbrahim'in Milleti'ne uyun! Müşriklerden değildi o.
Ali İmran Suresi 95
Allah'a ortak koşmadan, Hanifler olarak... Allah'a ortak koşan kişi, gökten düşmüş de kendisini kuşlar kapışıyor veya rüzgar onu uzak bir yere fırlatıp atıyor gibidir.
Radyoman ile Bülent Ayberk (Hans Aiberg) iki ayrı kişidir.
Bilgi ve araştırma eksikliğinden böyle yanlış bir kanıya varılmış olmalı.
Radyoman bu sitenin sahibidir. Siteyi o kurmuştur ve kendi serverlerinde host etmektedir. Hanif Dostların teknik adminidir.
Radyoman bu hizmeti için hiç kimseden para talep etmemiştir. Yapılan tüm harcamaları bizzat kendisi karşılamaktadır.
İş yoğunluğundan dolayı siteye fazla yazamamaktadır.
O, ben ve birkaç arkadaş bu site yokken Bülent Ayberk’le irtibattaydık. Sonra yanlışlıklarını gördük ve ayrıldık. Sonrasında yaptıklarını ve çarpıklıklarını ifşa eden site ve forumda bölümler açtık. Bu faaliyetin de desteğiyle Ayberk sahtekarlıktan yargılandı.
Biraz daha dikkat lütfen.
Muhabbetle, Alperen
__________________ Yunus 105. Şu da emredildi: "Yüzünü dine bir hanîf olarak çevir. Sakın müşriklerden olma!"
HANİFLER:veya HANİF DOSTLAR: (Bu sapıkları tanımak gereklidir.) HANİF adı altında site kurarak ve NUR Tv veya MPL Tv Gibi yayın organlarından.Hanif islamı,Tek kuran islamı veya İbrahim Peygamberin inancı diye yazılar yazarak.İslam düşmanlığı yapılmaktadır.islami değerler azar azar inkar edilmektedir. İslam alimlerini,mezhepleri ve Hadisleri ve Hz.Muhammet as.ı kademe kademe olarak Peygamber inancını ortadan kaldırarak.Şimdilik sadece Kuranla yetinmeye çalışıyorlar ve Kuranıda kendi yorum ve açıklamalarını kabul ediyorlar.Halkın içersine fitne sokmaktadırlar. Maksatları Hıristiyanlıktır. Maksatları gayet açıktır.Hıristiyan hesabına çalışarak,Hıristiyanlık veya ateizmi ihdas etmektir. İskender Ali Evranusoğlunun müritliğini yapmaktadırlar.
__________________ Yunus 105. Şu da emredildi: "Yüzünü dine bir hanîf olarak çevir. Sakın müşriklerden olma!"
Katılma Tarihi: 09 mart 2005 Yer: Antigua And Barbuda Gönderilenler: 362
Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
Selam Dostlar,
Bu site sayin adminimiz Alperen kardesimizin dedigi gibi yilardir Hans Aiberg (Bulent Ayberk), Iskender Ali Mihr gibi sahtekarlarin insanlari Allah ile aldatmalarini onlemek icin mucadele vermistir. Bu sitedeki dostlarimiz bunlarin maskelerinin dusmesi icin yuzlerce yazi yazmislardir.
Hem Bulent Ayberk hemde Iskender Ali Mihrin maskesinin dusmesi icin bu site adina yan siteler acilmistir.
Bulent Ayberkin maskesinin dusurulmesi icin buraya bagli alt site olarak kurulmustur. Bu vesile ile Bulent Ayberkin makesini dusurulmesine katkida bulunan dostlarimizdan Allah razi olsun.
Insaf kardesim bari iftira atarkeninsafli olunuz. Mucadele ettigimiz sahtekarlar ile ayni safa koymayiniz. Siteye kisisel sebeplerden dolayi uzun suredir bir katkim olamamastir.
Yazsak suc, yazmasak suc.
Bu yazidan beni haberdar eden dostlara tesekkur ediyorum.
Muhiddin, Alperen , Yakamoz dostlarimiz yaptiklari aciklamalar icin Allah razi olsun diyorum.
Iftira ederken bile insafli olamiyoruz. Siteye herhangi bir katkimiz olamadigi halde iftiraya ugramak aci.
Selam ve dua ile
Radyoman
Admin Notu:İskender ile ilgili sitenin yayınına son verildi. Siteyi indirmek isterseniz lütfen burayı tıklayın
HANİFLER:veya HANİF DOSTLAR: (Bu sapıkları tanımak gereklidir.) HANİF adı altında site kurarak ve NUR Tv veya MPL Tv Gibi yayın organlarından.Hanif islamı,Tek kuran islamı veya İbrahim Peygamberin inancı diye yazılar yazarak.İslam düşmanlığı yapılmaktadır.islami değerler azar azar inkar edilmektedir. İslam alimlerini,mezhepleri ve Hadisleri ve Hz.Muhammet as.ı kademe kademe olarak Peygamber inancını ortadan kaldırarak.Şimdilik sadece Kuranla yetinmeye çalışıyorlar ve Kuranıda kendi yorum ve açıklamalarını kabul ediyorlar.Halkın içersine fitne sokmaktadırlar. Maksatları Hıristiyanlıktır. Maksatları gayet açıktır.Hıristiyan hesabına çalışarak,Hıristiyanlık veya ateizmi ihdas etmektir. İskender Ali Evranusoğlunun müritliğini yapmaktadırlar.
______
İnşaallah bu hususta yanılmış olurum.Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Gayem sui zan etmek değil,gerçeğe ulaşmaktır..
Katılma Tarihi: 11 ekim 2008 Yer: Turkiye Gönderilenler: 70
gondolcu Yazdı:
selamlar,
noldu böyle birden her cepheden sn. radyoman a saldırılar var. hans ile radyoman ın aynı kişi olduğunu nasıl ispatlıyabiliyorsunuz ?
verdiğiniz linkler yeni değil ve herkesin bildiği şeyler...amerika yı yenidenmi keşfetmeye mi çalışıyorsunuz?.
sn. radyoman ,uzun zamandır aktif değildi.Umarım bu saldırılara bi cevap verir.
Selam
Radyoman kesinlikle bahsi edilen bülent ayberk adlı kişi değildir.Çok çirkin iftralar.Ben ikibuçuk yıl önce bu siteye ilk girdiğimde önce uzun uzun siteyi inceledim yazılanları okudum.Site admin moderatör ve sahiplerinin hepsinin iplerini kotrol edip nerelerden yazdıklarını kontrol ettim.Melekisrafil dayanaksız asılsız iddialarla ortaya çıkıp iftraları ardarda sıralıyor sanırım bembeyazda ona destek oluyor.MAden o kadar eminsiniz rayomanın ip nosunu kontrol edin ameraikadamı değil mi görün.Sonrada Bir kişi hem amerekiada hemde hapiste aynı anda nasıl oluyor bunun izahını yapın.
Bu sitenin herhangi bir siyasi oluşuma ,tarikata veya başka dinlerin misyoner girişimlerine kesinlikle hizmet etmemektedir.Bu sitenin tek bir amacı var oda insanların kurana sıkı sıkı sarılmalarını öğütlemek, kurana güvenmek bağlanmak ve kuranda anlatılan dini sadece Allaha özgülemek.Şirkten uzak arı duru kuran dinini yaşayıp hayatlarımıza sokmak.Bunu yapmaktada oldukça da başarılı oldu ve oluyorda.
__________________ O, yaratıp şekillendiren, âhenk veren ve düzene koyandır
radyomanın kimliği konusunda bu iki arkadaş yanılıyor... o hans değil... başka birisi... ama yazdıklarını hiç tasvip etmiyorum... buhariye sapık demesine ve sevdiğim saydığım bir sürü kişiye hakaret etmesine gülüp geçemem... bu konuda hakkın huzurunda kendisinden davacıyım... sadece hakkın hatırı için sevdiğim insanların eleştiri adı altında böyle sövgüye varan şekilde bahsedilmesine razı olamam... ne buhari ne başka bir alimi hatasız günahsız bilmem... onlar allahın dinine bir zerre miktarı bile hizmet ettilerse değerli insandırlar... ve bu değerli insanların yapmış oldukları çalışmalarda hataları olabilir... bizim vazifemiz buralarda hatalıdır deyip emekleri için allah razı olsun deyip doğrularını almaktır.. onları sapık ahlaksız ve bunu gibi kelimelerle nitelendirmek hiçbir müslümana yakışmaz... bu sitenin sahibi olmak la bu hakaretleri yapma hakkı elde edilmez... müslüman din büyüklerine hakaret etmek bir çok müslümanı gönülden yaralamaktır... eziyettir... bu kabil hakert içeren iletilerin ayıklanmasını şiddetle istirham etyorum..
__________________ O halde yüzünü, Allah'ı bir tanıyarak dine, Allah'ın insanları üzerine yaratmış olduğu fıtratına doğrult. Allah'ın yaratışında değişiklik bulunmaz. Dosdoğru din budur. Fakat insanların çoğu bilmezler.
Katılma Tarihi: 11 ekim 2008 Yer: Turkiye Gönderilenler: 70
asım Yazdı:
radyomanın kimliği konusunda bu iki arkadaş yanılıyor... o hans değil... başka birisi... ama yazdıklarını hiç tasvip etmiyorum... buhariye sapık demesine ve sevdiğim saydığım bir sürü kişiye hakaret etmesine gülüp geçemem... bu konuda hakkın huzurunda kendisinden davacıyım... sadece hakkın hatırı için sevdiğim insanların eleştiri adı altında böyle sövgüye varan şekilde bahsedilmesine razı olamam... ne buhari ne başka bir alimi hatasız günahsız bilmem... onlar allahın dinine bir zerre miktarı bile hizmet ettilerse değerli insandırlar... ve bu değerli insanların yapmış oldukları çalışmalarda hataları olabilir... bizim vazifemiz buralarda hatalıdır deyip emekleri için allah razı olsun deyip doğrularını almaktır.. onları sapık ahlaksız ve bunu gibi kelimelerle nitelendirmek hiçbir müslümana yakışmaz... bu sitenin sahibi olmak la bu hakaretleri yapma hakkı elde edilmez... müslüman din büyüklerine hakaret etmek bir çok müslümanı gönülden yaralamaktır... eziyettir... bu kabil hakert içeren iletilerin ayıklanmasını şiddetle istirham etyorum..
____
Selamün aleykum.
Bende senin sözlerine katılıyorum
''radyoman'' bu kişi olmayabilir.ama Buhari gibi bir alime sapık diyen,sapık değilmi?.Buhari veya müslimden bahsedince şirk oluyorda.radyomandan bahsedince onu sevince,onun fikirlerini benimseyince şirk olmuyormu?.(haşa)
İnsan bütün insanlardan yararlanmasını bilmeli.hele hele bu bir müslümansa,ve alimse neden yararlanılmasın?.KUR'ANI KERİMİ bize intikal ettirenler bunlar değilmi?.kuranı cebindenmi çıkardın demezlermi?.islamda,Postacıyı dövmek varmı.
Benim Ricam var,Bu sitenin sahibi ya ilkeli haraket eder veya ben terk ederim.
Kaş yapayım derken göz çıkartmaya niyetim yoktur.ilmi tartışmadan çok kişisel bahanelerle,kişisel fikirlerle oyalanmaktayız.kusur aramaktayız.tabiiki kusur aranır,ama incitmeden,kinayeli yazmadan yazmak gerek.
Esas itibariyle Kuran anlatılmalı,islam anlatılmalıdır.
kuranda örtünmek yoktur diye yazana sapık dendiği zaman aa neden dedin?.deniyorda.
Örtünmek vardır işte hadis dendiği zaman aa ondan bahsetme inanmıyoruz deniyorsa.
Düşünmek lazım.Yoksa radyoman'ın sözleri dahamı önemli diye.
Buharinin, Allah'ın Rasuluna, pak eşlerine yakıştırdığı son derece çirkin uydurmalarına da arka çıkmayı, Allah'n Dini adına uydurduklarına da şahitlik etmeyi de kabulleniyorsunuz demek ki. Ben de bu mahkemede tanık yada sanık olmak istediğim için bu satırları yazdım.
Şayet Diyanet Başkanlığı Yayınlarından "SAHİH-İ BUHARİ MUHTASARI TECRİD-İ SARİH TERCESİ'ni okumuşsanız söylediklerimin doğru olduğunu görmüşsünüzdür. Okumadıysanız okuyun da görün!
Sizin yetkiniz yok foruma yeni mesaj ekleme Sizin yetkiniz yok forumdaki mesajlara cevap verme Sizin yetkiniz yok forumda konu silme Sizin yetkiniz yok forumda konu düzenleme Sizin yetkiniz yok forumda anket açma Sizin yetkiniz yok forumda ankete cevap yazma