Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Selam Bembeyaz,
kırmızı yazılar sizin.
bu pişkinlikle nereye kadar?
bak ne demiştim :
hasanoktem yazmıştı :
..........................
Sevgili Resul'ün Kur'an'da anlatılan başka insani ve beşeri hataları da var ( yine Allah tarafından Ayet'lerle gönderilmiş ve bunları da vereceğim inşaAllah...
..........................
Bembeyaz yazdı :
bakın siz peygamber de ne hatalar etti diyorsunuz...
................................................
benim söylediğim ortada...
sizin benim söylediğim cümleyi getirip nasıl kullandığınız da ortada...
bu FARKLI ifadelerin yorumunu , ikisinin farkını, okuyucuya ve dilbilimci uzman arkadaşlarımıza( mâlum uzmanseversiniz...) havale ediyorum. yoksa sizin bir de çarpıtma uzmanlığı alanınız da mı var?
....................................
ilgili Not :
birkaç saat önce ve '' hem de yazı asılı iken ''söylenmiş olan bir cümlenin başına bunlar gelirse, 14 ASIR önce söylenmiş sözlerin başına neler geleceğini varın siz hesap ediniz lütfen...
.................................................
bakınız:
ben size Sevgili Resulün insani ve beşeri hataları da var diyorum,
siz, benim : Peygamber'de ne hatalar etti diyorsunuz?
iki ifade arasında habbe ile kubbe kadar fark olduğunu bilmediğinizi söylemeyiniz şimdi de... uzmanlığınıza yakışmaz... gerçi hadis uzmanlığınıza yakışır da...
halen asılı ve geçerli olan benim masum cümlemin, sizin simsiyah ellerinizde çarpıtılarak, Peygamber, ne hatalar etmiş, ne cürümler işlemiş, ne haltlar karıştırmış anlamında NASIL YEPYENİ VE YIKICI BİR HÂL aldığını ve bu yeni haliyle okuyucuya sunulduğunu görmemişseniz hâla, bir uzman arkadaşa görünmenizde fayda olduğunu düşünüyorum...
Bembeyaz yazdı :
bakın siz peygamber de ne hatalar etti diyorsunuz..."
evet ben de böyle yamışım....
evet diyorsunuz ya... neden inkar ediyorsunuz??? Allah'tan korkun.. insaflı olunuz....
"sevgili rasulün insani ve beşeri hatalar var" diyen sizsiniz ya kardeşim...
eeeeeee.. "hataları var demek hatalar etti" demektir...
biz de öyle yazmışız zaten..... :) elhamdülillah....
nasıl da yakalandınız.... artık kurtulamazsınız.. size kimse itibar etmez...
hem hataları var diyorsunuz.. az sonra da yok diyorsunuz....
neyse değmez....boşşverrr.
benden bu kadar.. sadece diğer bir başlıkta yazacam...
hala doğruluğun önemini kavramamış ve bunu erdeme dönüştürmemiş bir sayın hasanoktemle vakit kaybedemem..
ayet yazıyıoruz yanıt yok... ayetlerimize cevap verseydiniz devam ederdim..
ama artık cevap yazmıyorum.. ben uzmanlığımı ilerleteyim bari.. ileride bu milletin gerçek uzmanlara ihtiyacı olacak.....
çalışmak lazım... hasana zaman ayıramam.. sitemde yazdıklarımı anlar inşallah..... okumazsa da ben görevimi yaptım.....
ona iyi günler....
selametle....
söylediğimin arkasındayım ve hâla da aynı düşünüyorum. çark etmiş falan değilim yani...
eğer, yanlış düşündüğümü anlarsam veya bir kişi benim yanlış düşündüğümü bana gösterirse ona minnettar kalır, dua eder ve yeni düşünceme derhal geçerim. çünkü, bizi tek tek yaratan Yüce Rabbimin huzurunda vereceğim hesaptır ASLOLAN...
Bembeyaz yazdı :
evet diyorsunuz ya... neden inkar ediyorsunuz??? Allah'tan korkun.. insaflı olunuz....
benim inkar ettiğimi nereden çıkardınız? ben size İFADEMİ ÇARPITMAYIN ve Sevgili Peygamber'e ne hatalar etmiş, ne cürümler işlemiş, ne haltlar karıştırmış gibi sunmayın dedim, bu kadar. ama tabi siz Sevgili Peygamber'in sözlerini bile çarpıtmaktan çekinmeyen bir güruh'tan olduğunuza göre benim sözlerimi çarpıtmanızın ne önemi kalır ki?
asıl siz Allah'tan korkun ve hesap gününe yakinen iman ediniz, yazıktır size...
Bembeyaz (!) yazdı :
neye yakalan( dığınızı ) siz de daha iyi biliyorsunuz da işi pişkinliğe vuruyorsunuz.
itibar mı?
veyl olsun size , yazıklar olsun size...
derviş'in fikri ne ise zikri de oymuş...
demek ki sizin gönlünüzde insanların yanındaki itibar tüm itibarlardan üstünmüş ki böyle konuşabiliyor ve veyl olsun size ki , beni insanların yanındaki itibar kaybı ile korkutma cahilliğini gösterebiliyorsunuz. insanların mâ-beyn'inde itibar kaybı gibi bir endişeniz olduğunu apaçık bir şekilde izhâr ve ifşa ediyorsunuz... şunu unutmayınız ki, Abese suresi'nde de anlatıldığı gibi,(âma olan Ümmi Mektum'un arınmak niyetiyle Resule koşması gibi) ilk ve hakiki iman edenler Mekke'nin İTİBAR KAYBINDAN ve ellerindeki bir takım SULTALARINI kaybetmek istemeyen EŞRAF (!) güruhu değildi. müstaz'aflar / zayıf bırakılmışlar çoğunluktaydı. ebu Cehil dediğimiz Ebul Hakem ( hikmetin ve ilmin babası (!) dahil , Ümeyye dahil olmak üzere, Mekke'nin Dar-ün Nedve'sindeki elit ve eşraf (!) güruhu tüm bilgi ve sulta olanaklarına rağmen iman etmeye yanaşmayıp, bir kısmı Bedr'de cehennem'e doğru yola çıkıp Yüce Allah'a hesap verme akibetine uğrayacaktı...
'' BÜTÜN İZZET YALNIZCA ALLAH'A AİT'TİR ''
GERÇEK İTİBAR, HAKİKİ İTİBAR VE AKİBETTE İŞE YARAYACAK BAKİ DEĞERİ OLAN İTİBAR ALLAH KATINDAKİ İTİBARDIR...
Bembeyaz ismini belkide arınma ve beyazlaşma isteğiyle bilinçaltınızda oluşturmuş ve üretmiş olabileceğiniz düşüncesiyle :
gönlünüzdeki İTİBAR ve İZZET kavramlarını Kur'an'sal anlamda yeniden revize etmeniz dileğiyle...
devam edecek inşaAllah
( fırsat buldukça bu konuda - burada- yazacağımı taahhüt ederim, yeterki tek hesap merciîmiz olan Yüce Rab izin vermiş olsun...)
selam
NOT :
Bembeyaz yazdı :
benden bu kadar.. sadece diğer bir başlıkta yazacam...
hala doğruluğun önemini kavramamış ve bunu erdeme dönüştürmemiş bir sayın hasanoktemle vakit kaybedemem..
ayet yazıyıoruz yanıt yok... ayetlerimize cevap verseydiniz devam ederdim..
ama artık cevap yazmıyorum.. ben uzmanlığımı ilerleteyim bari.. ileride bu milletin gerçek uzmanlara ihtiyacı olacak.....
çalışmak lazım... hasana zaman ayıramam.. sitemde yazdıklarımı anlar inşallah..... okumazsa da ben görevimi yaptım.....
ona iyi günler....
selametle....
BÜTÜN İDDİA'LAR'A TEK TEK CEVAP VERİLMEYE YİNE DEVAM EDİLECEK İNŞAALLAH...
__________________ Andolsun, size öyle bir kitap indirdik ki sizin bütün şeref ve şanınız ondadır. Hâlâ aklınızı kullanmayacak mısınız? ENBİYA 10
|