Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
daslicht Yazdı:
(insan ruhunun saatte 300 bin kilometre hızla hareket ettiğini tespit ettikleri belirtildi. Bu ışık hızına yakın bir değer. Yani ruh, bir çeşit enerjiye benziyor...)
Bunun isik hizina yakin oldugu tartisilir.Ayrica bir seyin hizinin 300.000 km/h olmasi onun bir tür enerji oldugu manasina gelmez.Pratik olarak her madde icinde cok buyuk enerji icerir.Rölativite 'ye göre madde= enerji diyebiliriz.Yani bu ruhun enerji oldugunu kanitlamaz.
|
|
|
Bu haberin İlk Çıktığı yer almanya almanya da yaşanlara sorarsan bu haberi veren bild gazetesi almanyanin en yalan haber yazan gazetesi.
İşte bilim ile ilim arasındaki fark bir kez daha ortaya çıktı.
yaklaşık 1,5 sene önce alman-amerikan bilimadamları Düşünce Hızının saatte 300 bin km hıza ulaşabildiğini bunu deneylerle ispatlarıkları sölemişlerdi. Şimdi ruh yarın ne olur bilmem.Zaten madde başlı başına enerji dostum? Bing-bang ....
ne oldu enerji maddeye dönüştü. Fizikçileri Çıldırtan bir soru;
IŞIK MADDE midir? ENERJİ midir? Bu soru medya da gündeme gelirse asırlık paradoxlar çıkacak oraya :)
Bir Kere Işıktan HızLı olan bişey var o da kaynağı.
Benim açımdan ışıktan hızlı olan şey NeFs. bu cümle başlı başına bi konu ama girmek istemiyorum. anlatılmaz yaşanır :)