Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Hanif abicigim
Burasi bir forum. FOrum adi ustunde herkes yazabilir. Her na kadar aykiri fikri olursa olsun. Kimseyi susturmamliyiz. Hepimiz her konuda ayni dusunmek zorunda degiliz. Sonucda olcumuz KURAN, zamanla ALlah hepimize Kuranani anlaysi nasip eden insallah.
Ben sahsen ikisene once seninle karsilasmis olsaydim yada ayni forumda yazmis olsaydik. Bana hala kafamdaki mezhepci dusunceyi atamdigimdan banada musrik derdin. Ama okuyunca ogrenince fikrilerimiz degisti.
Onemli olan forum gibi ortamlarda dialogun acik olmasi. Ben sahsen sizlerin tartismalrinizdan cok faydalaniyorum. Sen fikirlerini yaz , birak baskalarida fikrilerini yazsin. Biz kendi kararimiz hangi RUH anlayisinin dogru olduguna kendi arastirmalrimizdan sonra karar veririz.
Ben sahsen herkesin benim gibi dusunmesini istersem bu diger insanlara haksizlik olur. Biz dogru bildiklerimiz yazalim. Onlarda dogru bildiklerini yazsin bu surecde hepimiz birbirimizden ogreniyoruz.
Forumun amacida bu degil mi ?
__________________ A'raf 194 Allah dışındaki yakardıklarınız sizin gibi KULLARDIR , eğer iddianızda haklıysanız , hadi çağırın onlarıda size cevap versinler
|