Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Selam dostlar!
Çok sevdiğimiz abimiz Edip Yüksel'den uzun zamandır haber alamıyorum! Hani o adı 19'cuya çıkan Edip Yüksel. Şu arz-da kim Kuran adına yeni birşey getirse mutlaka lekeliyorlar ya, neyse! (26/5)
Askere gitmeden önce (Kasım 2001), Edip Yüksel ile mektuplaşıyordum. Kim ne derse desin bence o da bir elçidir. Kuran'ın elçisidir. Allah ondan razı olsun -ki gözümü/gözümüzü açtı! Sizlere de (bilimsel-ilimsel) katkıları oldu mu bilmiyorum ama, son bir senedir e-postalarıma yanıt göndermediği için endişelenmeye başladım. Yoksa Şeytan hipnozundaki Yahudi izleyicileri O'nu da mı şehit etti! Kardeşler, sizin yazılarınıza cevap geliyor mu? O'ndan haberdar mısınız? 19.org'taki üye sayısı da azalmış! Tamam belki yanlışları olabilir, bazıları tarafından mürted, bazıları tarafından nebi addedilebilir ama, çoğumuz O'nun sayesinde Kuran'a ısındı, bunu da inkar edemeyiz değil mi?
Sizlerden/ilgililerinden ricam, O'nunla irtibata geçebileceğim @yuksel.org, @yuksel.com, @19.org haricinde e-mail, mektup adresi veya web adresi biliyorlarsa bana iletsinler, yada irtibata geçebileceğim başka bir yöntem önersinler! İlgilenecek olan dostlarımıza şimdiden teşekkürler!
NOT: Bu yazıdan 19.cu veya Edip Yüksel müridi olduğumuzu çıkartanlar olacaktır, derim ki o zaman;17/36
__________________ 16/4 İnsanı küçük bir damladan yarattı, fakat buna rağmen o, apaçık bir düşman kesildi.
|