Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
SAYIN DOSTLAR
Yaşadığımız dünyada şahit olduğumuz olayları dehşet ve ibretle seyretmekteyim. Görüyorum ki din artık kişilerin elinde maşa olmuş, her biryana çekilip uzatılan bir araç haline gelmiş. Allah’a yönelmek imkansızlaştırılmış, şirk batağında debelenen aciz ruhlar mahiyetlerinin farkında olmadan din adına eklemiş de eklemiş.
Kuran neredeyse put haline getirilmiş, içerisinde yazanları sadece birilerinin anlayacağı mantığı toplumlara hakim olmuştur. Allah ile aldatma hıyaneti gündelik bir iş halini almış ve de siyasetler bunun üzerinden yapılır hale gelmiştir.
Bu dehşet verici sahnelerin ardında tek düşüncem, en azından her şeyimi bu uğurda feda edebilmek arzusu içerisindeyim. Bu arzu elbetde körü körüne bir şeyleri düzeltebilmek adına bir anda her şeyi kaybetmek olarak değil, belirli bir sistematik çerçevesinde planlı ve programlı şekilde topluma bildiklerimizi kuran doğrultusunda ifade etmekten geçmektedir.
Ben bir zihniyet devriminin olması gerekliliğine inanıyorum. Toplum bu şirk batağından kurtarılmalı ve aydınlatılmalıdır. Kuranla ümmet barıştırılmalı ve bu amaç için mücadele edilmelidir.
Dostlar, sizler buralarda değerli fikirlerinizi her daim ortaya koydunuz. Ancak bu fikirler kaç kişiye ulaştı. Sizlerin bu değerli fikri yapısından istifade etmesi gereken çok fazla insan mevcuttur.
Ben derim ki, gerekirse köy köy gezmek gerekmektedir!!
Bu ümmet imanını yitirmiş, İslam adını kullanan şeytani bir sancağın gölgesinde gölgelenmektedir. Bizler Kuranın bize yüklediği sorumluluk dahilinde buna karşı durmalıyız..
Benimle aynı fikri paylaşmayan dostlar olacaktır, onlarda benim dostumdurlar. Ben dostlarımdan her daim tekbir ricada bulunurum. Çevrendeki 5 kişiyi aydınlat. En azından bu planlı organizasyona dahil olmasanda o 5 kişiyi aydınlat..
Kuranı anlatmak, şirkin temellerini anlatmak ve din adına yapılan uydurmaların maskesini düşürmek adına gelin birlikte çalışalım…
Unutmayınız ki birlikten kuvvet doğar. Artık zaman yataklarımızda rahat uyuyacağımız bir zaman değildir!
Vicdanı rahat olanlar muhakkak gelmesinler, Biz kalpleriyle düşünenleri bu cepheye davet ediyoruz!!
Selam ve muhabbetle
|