Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
selam bir keresinde arkadaşım ateist babasının gördüğü rüyayı yorumlamamı istemişti..
arkadaşın babası rüyasında kendi babasını görüyor ve babası ona diyor ki;oğlum burda ne cennet var nede cehennem gördüğün gibi bomboş bu yerde bööölee oturuyoz..
baba çok etkilenmiş zaten..ve kendi babasınında asla sözünden çıkmayan bir adam..evet sen inanmaya devam et bakalım..öbür tarafta hiç bişi yok muş..baba bunu sana kim söyledi..deden söyledi evlat..
bende rüyayı şu şekilde yorumlamıştım..arkadaşım babanın rüyasına giren deden değil onun kılığında şeytan..sen babanın dedene karşı olan itaatkarlığını biliyorsun..şeytanda bunu öğrenmiş ve bundan istifade ediyor..biz arada bi dini bişiler anlatıyoruz ya ona..şeytan ben bunu kandırdım ama işi sağlama alayımm diyor..anlayacağın deden olmuş şeytan..tabi bu gidip yorumu babasına anlatıyor...
babası hiddetle yerinden fırlıyor...neeeeee dimek babama şeytan didi ha..eğer onu bi daha görürsem buralarda gulanı çekecem..hemde feci..
gittim gördüm..baba hiddetli...sen benim babama şeytan dimişsin..dedim ki ben senin babana demedim..Allah rahmet etsin..ben seni kandırmaya çalışan baban kılığındakine şeytan didim..
bak hala diyor..yav tamam demiyorum..al baban otursun sen bak..sen otur baban baksın...tövbe tövbe...
bu adam da ateist..ama gel gör ki Allaha değilde rüyaya inanıyor..fethulah gülen eğer böyle dediyse vallahi ben onu biraz adam bilirdim..ama teneke imiş diyeceğim....ama aslı olduğunu da sanmıyorum...
__________________ Herkes kendi ameliyle Allah’ın huzuruna gider
|