Şu da emredildi: Yüzünü dine bir Hanif olarak çevir. Sakın müşriklerden olma.
Yunus Suresi 105
Ben bir Hanif olarak yüzümü gökleri ve yeri yaratana döndürdüm. Müşriklerden değilim ben.
Enam Suresi 79
İbrahim ne bir Yahudi idi, ne de bir Hıristiyan. O sadece hanif bir müslümandı. O müşriklerden değildi.
Ali İmran Suresi 67
Şu da kuşkusuz ki, İbrahim başlıbaşına bir ümmetti; bir Hanif olarak Allah'ın önünde eğiliyordu. Müşriklerden değildi.
Nahl Suresi 123
De ki Allah doğrusunu söylemiştir / vaadinde sadıktır.Haydi artık Hanif olarak İbrahim'in Milleti'ne uyun! Müşriklerden değildi o.
Ali İmran Suresi 95
Allah'a ortak koşmadan, Hanifler olarak... Allah'a ortak koşan kişi, gökten düşmüş de kendisini kuşlar kapışıyor veya rüzgar onu uzak bir yere fırlatıp atıyor gibidir.
Ey yüksek sosyeteye mensup modacı hanım, Eğlence zümresinin başının tacı hanım, Bu metod ki, sizlerin müsbet ilâcı hanım: Dışının görünüşü içinin aynasıdır; Açıl kızım utanma, bu devrin modasıdır.
Yerindedir tahsilin, güzelliğin şahane. Varsa Türk’ten tâlibin, bul çeşitli bahane. Bir ecnebî hovarda yakalarsan daha ne? … Dışının görünüşü içinin aynasıdır; Açıl kızım utanma, bu devrin modasıdır.
Flörtünün sayısı; en az on beş olmalı… Kimisi hâlis züppe, kimisi keş olmalı… Altın kolyen, kürk manton, taksin beleş olmalı. Dışının görünüşü içinin aynasıdır; Açıl kızım utanma, bu devrin modasıdır.
İç votkayı, şarabı; sokaklarda nâra at. Medeniyet sizlerle yükselmektedir kat kat(!) Çeşni ruha gıdadır, her gün bir yatakta yat… Dışının görünüşü içinin aynasıdır; Açıl kızım utanma, bu devrin modasıdır.
Hiç durma twist öğren, her gün bir baloya git; Tırnağını, yüzünü, dudağını boya git. Sun’î peyke vâris ol, conilerle aya git. Dışının görünüşü içinin aynasıdır; Açıl kızım utanma, bu devrin modasıdır.
Bazen düz pantalon giy, traş ettir enseni. Bin dolaş bisiklete, göster şöyle sen seni. Kabahat ailende.. anlıyorum ben seni. Dışının görünüşü içinin aynasıdır; Açıl kızım utanma, bu devrin modasıdır.
Artist ol, filim çevir; ismine yıldız derler… Bin kez kürtaj yaptırsan gene sana kız derler! Çıplak resim çektirsen, ne şahane poz derler. Dışının görünüşü içinin aynasıdır; Açıl kızım utanma, bu devrin modasıdır.
Mayoyla endam göster, git jürinin önünde.. Mahremini teşhir et her birinin önünde.. Seçil bir kıraliçe imtihanın sonunda. Dışının görünüşü içinin aynasıdır; Açıl kızım utanma, bu devrin modasıdır.
Hayır, inanma kızım! Bunlar hep istihzadır. Namus, insanlar için en mukaddes meyvadır. Gençlikte hissiyatın belki seni aldatır. Dışının görünüşü içinin aynasıdır; Haddinden çok açılmak soysuzun modasıdır.
Türk oğluna anne ol, iftihar et onunla; Elin soysuz züppesi bağdaşamaz seninle; Bu yurdun kızı isen şu sözü iyi dinle: ‘Dışının görünüşü içinin aynasıdır; Yapacağın düşüklük bize yüz karasıdır.’
en'am 137
Aynen bunun gibi, müşriklerden birçoğuna, Allah'a ortak
koştukları putlar, öz evlâtlarını öldürmeyi güzel
göstermiştir ki hem onları yok etsinler, hem de dinlerini
karmakarışık hale getirsinler. O halde onları, düzdükleri
iftirâlarla baş başa bırak!
bakara 96
Andolsun, sen onların, yaşamaya, bütün insanlardan; hatta
Allah’a ortak koşanlardan bile daha düşkün olduklarını
görürsün. Onların her biri bin yıl yaşamak ister. Hâlbuki
uzun yaşamak, onları azaptan kurtaracak değildir. Allah,
onların bütün işlediklerini görür.
ne başörtülüleri, ne de başı örtülü olmayanları
eleştiriyorum.
şiiri yazan arkadaşa da bir lafım yok.
diğer boyuttan meselelere bakıpta meseleleri saldırganlık
ve düşmanlık boyutuna getirenlere şunu söylüyorum sadece,
Allah rahimleri neyin kuşattığını bilir, rahimlerde ki
dişinin gerçekte dişi mi ya da rahimlerde ki erkeklerin
gerçekte erkek mi olduğunu da Allah çok iyi bilir.
ultrason cihazlarının yalnızca cinsiyeti görüpte
göremediği diğer şeyleri görür Allah.
ve o kuşatanın ve kuşatanların geçmişinide geleceğini de
çok iyi bilir Allah. öyle bir geçmiş ki binlerce yıl
geriden gelir, öyle bir ömür sürerler ki yüzlerce hatta
binlerce yıl...
uzun lafın kısası kadının erkek olarak, erkeklerin kadın
olarak doğması ve bu şekilde yaşamaları daha kötüdür.
bruce willis suretler filmini izleyiniz.
içimizde suretler çok ya da Hz İsa'nın deyimiyle
"badanalı kabirler".
kıyamet alameti mi ne, galiba kıyamet kopuyor.
galiba İsa gelecek, galiba geliyor, galiba geldi... :D
ayrım günü yakın desenize...
__________________ Karanlıkta Dile Getirmekten Çekindiğiniz Hakikat Bir Gün Aydınlıkta İşitilecek, Ve Gizli Mekanlarda Öğrendiğiniz İnancı Bir Gün Çatılardan Haykıracaksınız. ...
Sizin yetkiniz yok foruma yeni mesaj ekleme Sizin yetkiniz yok forumdaki mesajlara cevap verme Sizin yetkiniz yok forumda konu silme Sizin yetkiniz yok forumda konu düzenleme Sizin yetkiniz yok forumda anket açma Sizin yetkiniz yok forumda ankete cevap yazma