Şu da emredildi: Yüzünü dine bir Hanif olarak çevir. Sakın müşriklerden olma.
Yunus Suresi 105
Ben bir Hanif olarak yüzümü gökleri ve yeri yaratana döndürdüm. Müşriklerden değilim ben.
Enam Suresi 79
İbrahim ne bir Yahudi idi, ne de bir Hıristiyan. O sadece hanif bir müslümandı. O müşriklerden değildi.
Ali İmran Suresi 67
Şu da kuşkusuz ki, İbrahim başlıbaşına bir ümmetti; bir Hanif olarak Allah'ın önünde eğiliyordu. Müşriklerden değildi.
Nahl Suresi 123
De ki Allah doğrusunu söylemiştir / vaadinde sadıktır.Haydi artık Hanif olarak İbrahim'in Milleti'ne uyun! Müşriklerden değildi o.
Ali İmran Suresi 95
Allah'a ortak koşmadan, Hanifler olarak... Allah'a ortak koşan kişi, gökten düşmüş de kendisini kuşlar kapışıyor veya rüzgar onu uzak bir yere fırlatıp atıyor gibidir.
Bunların seviyeleri, hangi yol üzerinde oldukları kullandıkları ifadelerden belli.
Onlar tamamen şeytanın ve nefslerinin esiri olmuş durumdalar. Biz her yazı yazışımızda onların sadece kinleri ve azgınlıkları artacak. Ve Allah indinde sürekli dereceler kaybedecekler.
Onların kullandığı bu ifadelere Allah da şahit, bizler de şahidiz ve bu siteye giren herkes de şahit.
Bırakın bunun hesabını Allah'a versinler.
Efendimizle daha evvel de alay edenler oldu. Bunları hepimiz yaşamadık mı? Ve o alay edenlerin sonunun ne olduğuna hepimiz şahit olmadık mı?
Herşeyi zaman gösterecek nasıl olsa...
Bırakalım onlar kendi doğru bildikleri yolda yürüsünler.
Allah sizlerden razı olsun.
iskenderin gerzek müritleri benim şifremi ellerine geçirince benzer mesajı Nuri arkadaşımıza da gönderdiler. Alperen adıyla gönderilen mesaj:
Selam dostum,
Bu adamlara yazdığın cevap yetmez bu adamların tek bildiği alıntı.Sıkışınca sesleri kesilir.Yazdığın cevaplar için teşekkür ederim.Dostum bu arada senin mail adresin nedir sana bu adam ile alakali komik bir resim gondermem lazım
Allah yar ve yardımcımız olsun
Burasını ikide bir hacklemeye çalışan siz mendebur herifler ne yüzle burada hala din iman edebiyatı yapabiliyorsunuz? Ne yüzde burada hala hoşgörü, kardeşlik ayaklarına yatıyorsunuz? Ne yüzle İskender isimli sapık adamın köhne fikirlerini hala utanmadan ve darlanmadan pazarlamaya çalışabiliyorsunuz?
İskenderin müritleri, sizinki sadece laf olsun torba dolsun. Gelip burada kalabalık yapmaktan ve aynı zırvaları tekrarlayıp durmaktan başka bir şey yaptığınız yok. Sizin ve benzerleriniz için özel bölüm açıldı ama siz hala sağı solu kirletmeye devam ediyorsunuz. Bu ne bulaşık, yüzsüz ve çamur karakter böyle?
Hele hanif72 sen sadece bulaşıklık olsun diye buradasın. Görüş yok, fikir yok, eleştiri yok. Sadece çamur bir karakter ve bulaşık bir tıynet var. Değişik isimlerle bir daha, yine ve tekrar gelip iki satır yazıp altına kocaman alıntı yapıştırarak moron ve embesil bir tablo çizmek var. Bu halinle sen tipik bir müritsin. Basit, zavallı ve cahil. Ama efendisinin her kelamına kusursuz ve koşulsuz iman eden. Burasını alıntılarla boğarsa belki foruma gelenlerin fikrini değiştirebileceğine inanan.
Bak bakalım bu forumda ve sitede bizler sizlerin değil pazarladığınız fikirlerin hangisine cahillikle yanıt vermişiz. Demek ki kişi sadece bilmediğine değil bildiğine de düşman olabiliyormuş. Hem bilmeseydik büyük bir ihtimalle senin gibi mürit olurduk. Bildik ve karşı olduk. Buraya efendi saydığın adamın sitesini komple aktarsan bile o sapkın görüşlere bir tek taraftar bile bulamayacaksın. Bunu anlayamıyor ve göremiyor olamazsın. Demek ki sadece pislik olsun diye burada bulunuyor ve alıntılarla forumu kirletiyorsun. İşte sizin seviyeniz bu. Alıntılarla pislik yapmak, olmazsa millete münafık bir karakterle mailler yollamak, trojanlar göndermek ve özel bilgilerini ele geçirmek. Daha da olmazsa ana avrat küfür etmek. İskender’in müritleri işte sizin seviyeniz…
MSBORAN MÜRİTLERİNİZİN BU KEPAZELİKLERİ KARŞISINDA NEDEN HİÇBİRŞEY SÖYLEMİYORSUN? YOKSA GAYET DOĞAL MI GÖRÜYORSUN? YOKSA MİHR BU MU? YOKSA RUHUNU TANRISINA UÇURANLAR İÇİN BU REZİLLKİLER NORMAL Mİ?
NOT: ARKADAŞLAR LÜTFEN DİKKATLİ OLSUNLAR. GÖNDERİLEN MAİLLERDEKİ DOSYALARI ASLA ÇALIŞTIRMASINLAR. BEN ÖNCE ÖZELDEN İLETİ YAZMADIKÇA KİMSEYE MAİL ATMIYORUM. LÜTFEN BENİM ADIMA GÖNDERİLEN İLETİLERİ OKUMADAN SİLİN. YOKSA BU ŞEREFSİZLER BANKA ŞİFRELERİNİZİ BİLE ELLERİNE GEÇİREBİLİRLER. BUNLARDAN HIRSIZLIK DAHİL HER TÜRLÜ PİSLİK BEKLENİR. BİLGİSAYARLARINIZI ÖNCE FORMATLAYIN. SONRA DA ANTİVİRUS VE ZONEALARM VEYA BAŞKA BİR FİREWALL PROGRAMI KURUN LÜTFEN. BU KUDURMUŞ, BU GÖZÜ DÖNMÜŞ, BU MÜNAFIKLIK ÖZLERİNDE YER ETMİŞ MÜRİTLERE ENGELLEME ADINA BİLGİSAYARLARINIZDA GEREKLİ TÜM ÖNLEMLERİ ALIN LÜTFEN. EFENDİLERİ SİTE ARACILIĞIYLA ONLARI TOKATLIYOR ONLAR DA BİZİM ŞİFRELERİMİZİ ÇALIYORLAR VE İMKANLARI OLSA HIRSIZLIK BİLE YAPARLAR. LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM. COOKİES VE TEMP KLASÖRLERİMİZİ SÜREKLİ BOŞALTALIM.
İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR.
Alperen
__________________ Yunus 105. Şu da emredildi: "Yüzünü dine bir hanîf olarak çevir. Sakın müşriklerden olma!"
Tarikiislam nickli vatandaş (bu başlıktaki konuyla alakası olmayan iletisi silindi MOD.) Uhuvvet geyikleri yapmadan önce şu üstteki iletideki mevzu hakkında birşeyler yaz bakalım.
Adam sanki hiçbirşey yokmuş gibi, arkadaşlarının yapmış olduğu kepazeliklerden habersizmiş gibi gayet pişkin bir şekilde kafa ütülemeye devam ediyor. Başka nicklerle gelip sözde tebliğ(!) ve irşad(!) görevine devam ediyor. "Bu kadar rezillik ve kepazlikten sonra nasıl yazabiliyorsun" diyoruz. Tık yok. Kaldığı yerden devam. Bu ne embesil ve ne moron bir karakter böyle? Bu nasıl bir psikolojidir böyle??? Bu nasıl bir insanlıktır böyle???
Açık söylüyorum. Sizlerden ne köy olur ne de kasaba. İskender sizin gibi çapulcu müritleri olduğundan dolayı utanmalı. Utanmalı ve üzülmeli. İnternette ilgili siteleri ve forumları hızlı bir şekilde taradığımızda karşımıza aynı tek gerçek çıkıyor: Her tarafı alıntılarla kirleten gerzek mürit takımı. Her tarafta İllallah dedirtene kadar, bıktırana kadar kafa ütülemeyi marifet sayan gerzek mürit takımı. Efendileri aleyhine laf söylenen yerlere hemen sürü halinde koşan ve abanan, alıntılarla ve tekrarlarla o ortamı boğmaya çalışan bir gerzek mürit takımı. Sizler İskender'in (sapkın da olsa) davasını ve fikirlerini seven ve savunan, yayılmasına uğraşan bireyler değilsiniz. Olamazsınız da. Sizler bilerek yada bilmeyerek onun zararına çalışan, düşman kitlesinin artmasına yardımcı olan budala heriflersiniz. Ama bunu bile göremeyen ve hala bulaşık bir tıynet sergilemeyi marifet görebilen zavallılarsınız. Zamanında ben de tarikat mensubu oldum. Nice dervişler ve müritler tanıdım. Ama sizin gibi müritlik iddia eden aşağılık tipleri ilk defa görüyorum.
Bunları sizi karalamak yada hakaret etmek adına yazmıyorum. Dışarıdan bakıldığında durumunuz bu. Fotoğrafınıza iyi bakın.
Alperen
__________________ Yunus 105. Şu da emredildi: "Yüzünü dine bir hanîf olarak çevir. Sakın müşriklerden olma!"
Sayin Alperen söylediklerinize aynen katiliyorum. Bende onlarin sitesinde
görüslerimi aktarmak istemistim. Sizin belirttiginiz gibi orda , burdan
yamalanmis bircok yaziyla karsilik gördüm. Üstelik hep ayni zirvalar.
Bu mürit takimi egitimde cok uzak , hayatlarinda dogru dürüst din bigisi
görmemis zavallilar. Sunu saniyorum ki bu mürit takiminin cogu da
aile prblemleri olan kisilerden ibaret, doluya koysan almaz , bosa koysan
dolmaz cinsden.
Ne yaparsin sahipleri böyle konusmadan aciz, ruhtan uzak, hele mantik
diye bir olgudan bihaber olunca , olusturmus olacagi mürit takimi da ondan iyi olacak degil ya.
Bu sayfanin olmasi benim icin bir nimet. Sagolun hanifdotstlari.
Allah sizin kaleminize güc verir de bu gibi igrenc oyunlara muhatap olmus olanlara yol gösterir.
Ben onlarin kepazeliklerini bikmadan her platformda aktaracagim.
Bunu kendimi vazife bildigimi söylemek isterim. Tesekkürler
Kuran-i ve tasavvufu öne sürerek olusturduklari gurup itibariyle; gurup
diyorum cünkü, bugüne degin hic bir cemaat ve tarikatta görmedigim
uslüp ve yaklasim tarzi belirlemis bu fitnecilerin üzerine gitmenin
her müminin vazifesi oldugu fikrindeyim.
Bunlar Kuran-i oldugu gibi tasavvufu da kendi düsüncelerine uydurmak
suretiyle sahtekarligin alasini sergilemekteler.
Ben bunu bilincli yaptiklarina inanmiyorun. Zira hic bir insan kendini
bu kadar asagilatmak istemez. Beceriksizlik, kiskanclik, öyle olma
sevdasi, dahasi birilerinden intikam alma hesabi, böyle bir insan
gurubunun olusmasina sebebebiyet verdigi kanisindayim.
Bukadar düsünce celiskilerini bir araya getirmenin izahini ise
bilincsizce yaptiklari yorumlara baglamak lazim.
Herifler birsey bilmiyorlar ki sadece bildiklerini saniyorlar.
Islerine geldigi gibi aciklamalar yapiyorlar, bir cesi kilifcilik.
Ben bu Iskender denilen insani bir seneye yakin cok derin manada
incelemekteyim. Felsefe ve psikoloji egitimi görmüs olmam münasebetiyle
bu sahsi hareket ve uslubundan da yola cikarak bayagi degerlendirme
firsatim oldu.
Gördügüm su ki; bir kere birakin söylemindeki tutarsizligi, davranislarinda
da bayagi dengesizlikler var oldugunu müsahede ettim.
Cok cabuk saf degistirme, kendini kontrol edememe, söylemini hemen
degistirme, kendinden emin olamama vs.
Sevgili kardeşim, İskendercilerle tartışmamızı bundan böyle kendileri adına açmış olduğumuz sitedeki forumda yapıyoruz. Bu forumda artık İskendercilerle cedelleşmek yerine daha hayırlı işler yapmak, daha güzel konular işlemek amacındayız. Bundan dolayı sizi de görüşlerinizi o forumda yazmaya davet ediyorum. Ve eğer makaleleriniz varsa bana özel ileti ile göndermenizi rica ediyorum. Gönderdiğiniz makaleleri sitelerde yayınlarız inşaAllah.
Sizin yetkiniz yok foruma yeni mesaj ekleme Sizin yetkiniz yok forumdaki mesajlara cevap verme Sizin yetkiniz yok forumda konu silme Sizin yetkiniz yok forumda konu düzenleme Sizin yetkiniz yok forumda anket açma Sizin yetkiniz yok forumda ankete cevap yazma