Şu da emredildi: Yüzünü dine bir Hanif olarak çevir. Sakın müşriklerden olma.
Yunus Suresi 105
Ben bir Hanif olarak yüzümü gökleri ve yeri yaratana döndürdüm. Müşriklerden değilim ben.
Enam Suresi 79
İbrahim ne bir Yahudi idi, ne de bir Hıristiyan. O sadece hanif bir müslümandı. O müşriklerden değildi.
Ali İmran Suresi 67
Şu da kuşkusuz ki, İbrahim başlıbaşına bir ümmetti; bir Hanif olarak Allah'ın önünde eğiliyordu. Müşriklerden değildi.
Nahl Suresi 123
De ki Allah doğrusunu söylemiştir / vaadinde sadıktır.Haydi artık Hanif olarak İbrahim'in Milleti'ne uyun! Müşriklerden değildi o.
Ali İmran Suresi 95
Allah'a ortak koşmadan, Hanifler olarak... Allah'a ortak koşan kişi, gökten düşmüş de kendisini kuşlar kapışıyor veya rüzgar onu uzak bir yere fırlatıp atıyor gibidir.
s.a değerli forum üyeleri bu forumda başörtüsüz diyelim tesettür kişiye göre deşişebilir belki kaç bayan arkadaş var ? forum yöneticisi tam olarak biliyorsa cevap versin veya bayan arkadaşlar..tşk ederim ilgilenenlere
__________________ 6-Şüphesiz, inkâr edenleri uyarsan da, uyarmasan da, onlar için farketmez; inanmazlar.Bakara suresi
s.a değerli forum üyeleri bu forumda başörtüsüz diyelim tesettür kişiye göre deşişebilir belki kaç bayan arkadaş var ? forum yöneticisi tam olarak biliyorsa cevap versin veya bayan arkadaşlar..tşk ederim ilgilenenlere
A.s
tamer ozur dileyerek belirtmek istiyorum. Cinsiyet secenegi kayit sirasinda zorunlu olmadigi icin uyelerimizden kacinin bayan oldugu sorusuna cevap veremiyecegiz.
Yazdıklarıyla bir sonuca varamadı ya , şimdi kelle , bacak , tülbent sayısıyla bir sonuca varmaya çalışıyor ,
İstatistik yapacakmış (!!!!!) Ne olucak yapınca ? Kafalardaki tülbent sayısı çok çıkınca , haklı mı çıkacaksın ? Böyle mi olacağını zan ediyorsun ?
Burası ne çıplaklar kampı !! Ne de hurafeler diyarı !!! Sen git kitabın için resim çalışmalarına başla , burası kafaların dışına yada kadınlarımızı sadece tülbentle ayırarak , terazi kefesine koyup , iman ölçerlerle (?) imanlarının ölçüldüğü şirkler diyarı değil !!!!!!
burda birileri azgın boğalar gibi saldıyorlar hani ispanya boğaları varya kırmızı örtü tutunca onlar gibi..admin edebi elden bırakmamış sayın admin boğaların burda işi ne ?şu ifadeye bak İstatistik yapacakmış (!!!!!) Ne olucak yapınca ? Kafalardaki tülbent sayısı çok çıkınca , haklı mı çıkacaksın ? Böyle mi olacağını zan ediyorsun ?
örtü deyince çıldırıyorlar anlayışlarıda çok kıt....
__________________ 6-Şüphesiz, inkâr edenleri uyarsan da, uyarmasan da, onlar için farketmez; inanmazlar.Bakara suresi
Katılma Tarihi: 31 mart 2005 Yer: Germany Gönderilenler: 380
Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
BAŞÖRTÜSÜ VE TÜM TESETTÜR MANASINDA SON KEZ YAZIYORUM...
SİZLER KÖRSENİZ BUNDA KURANIN SUÇU YOK......HELEDE AKLINIZI KULLANMAYACAK KADAR KÖRSENİZ BAŞKA SÖZE HACET YOK.....İKİ YÜZLÜ YOLDAN ÇIKMIŞ İNSANLARI HER MANADA SOYUP SOĞANA ÇEVİRMİŞ BU SOYMAYI AYNEN KADINDADA UYGULAYAN ERKEKTEDE UYGULAYAN ÇAĞDAŞ TÜRKİYENİN TESETTÜR KARŞITI İNSANLARI (ALEYHTE HALA YAZI YAZANLARA SÖZÜM) SİZDEN BAŞKA MÜSLÜMANLARDA VAR DÜNYADA HEMDE DOĞUSU BATISI KUZEYİ VE GÜNEYİ TÜM KURANLA MUHATAP OLMUŞ OLAN BAYLAR BAYANLARI KENDİNİZ GİBİ GERİ ZEKALI VEDE AHMAK GÖRÜYORSUNUZ AMA DEĞİLLER TC DE TARTIŞA DURUN SOYUNMAK İÇİN YARIŞLARDA YAPIN HELE.AMA TÜM İSLAMIN ULAŞTIĞI HER YERDE TESETTÜR ÖRTÜNME UYGULANIRKEN BEN SİZE BUNU HATIRLATMAKTAN BİLE HİCAP DUYUYORUM..TABİ KABADA BULACAKSINIZ BENİ AYETLERDE GÖSTERCEKSİNİZ BENDE ZATEN AYETLERİ GÖRECEĞİM HİÇ BİRİNİDE İNKAR ETMEM AMA SİZİN GÖZÜNÜZLE VE SOYUNMUŞ ÖZ BENLİĞİNİZLE BAKMAYACAĞIM....SİZİN TESETTÜRSÜZ VE ÖRTÜSÜZLERİNİZ DİKKAT EDİN DİNİ NE KADAR YAŞAYIP ALLAH İÇİN NE KADAR MÜCADELE EDERLER HEYHAT BEN GÖREMEDİM DEDİĞİNİZ ÖRNEKLERİ... HATTA BURDA ADETA AÇIKLARIN AVUKATI OLMUŞLAR VAR YAZI VE ELEŞTİRİLERİ DAHİ RAHMETTEN NE KADAR YOKSUN...AHİM PAPAZLARI GİBİ İÇLERİNDEKİ KİN VE NEFRET DIŞARI TAŞIYOR.........BANA KIZMAYIN EĞER YAZDIKLARIMDA HATALIYSAM LANETİ TERCİH EDERİM HAKSIZLIK VE HAKKA KARŞI ÇIKIYORSAM....BENDE LANETİMİ ESİRGEMEM HAKKA BAŞ KALDIRANLARA.TÜM YAZDIKLARIM ÇIKACAK KARŞIMA İLAHİ HUZURDA SİZ ÜÇ BEŞ ÖRTÜ VE TESETTÜR DÜŞMANLARI ALLAH IN EMİRLERİNİ KADIN VE ERKEK GİBİ Bİ AYIRMA GİBİ NİYETİM YOK.....SEVECEĞİM SAYACAĞIM ALLAH RAZI OLSUN DİYECEĞİM VE SEÇTİĞİM İNSANDA VE İNSANLARDA TESETTÜR VE ÖRTÜ YOKSA İNSAN YERİNE BİLE KOYMUYORUM. ÇOK AĞIR DEMİ YAZDIKLARIM BEYNİNİZDE ŞİMŞEKLER ÇAKTI CEVAP VERMEK İÇİN ÇOK AĞIR İTHAMLARDA YAZMAK GEÇİYOR İÇİNİZDEN AMA BEN EN AĞIR İTHAMLARI KALDIRACAK KADAR İNANÇLIYIM........TESETTÜR VE ÖRTÜ OLMAZSA OLMAZIMDIR İMAN EDEN BİRİ OLARAK VESSELAM....HAKTAN SONRA SAPIKLIKTAN BAŞKA NE VARKİ...(tamerselin)
Sevgili forumsakinleri (özellikle bayanlar)ilkönce sizlerden özür dileyerek sözlerime başlamak istiyorum.Çünkü biraz müstehcen olacak.Belki bu donkişot kafalılar akılarını başlarına alırlar
Sayın tamerselin sen ve ataların asırlardır kadınların memelerini kafasında zannettğiniz veya kadınların kafalarınu göğüsler gibi tahrik edici bir organ olarak algıladığınız için elbetteki kadınların başörtüsü takması konusunda haklısınız.
Ancak sizler ve atalarınız ne kadar bağırıp çağırsada, kendi gibi düşünmeyenleri papazlar gibi engizisyona tabi tutut afaroz etsede,bizler biliyoruz ki, kadınların memeleri kafasında değil göğsünde
Ve sizlerin çırpınmanızda bu gerçeği değiştirmeyecek
aslında ben sizin gibi düşünmüyorum tesettürü cinsellik olarak yani sadece onlar sizin kuruntunuz...ben kurandan anladığım bu konuda sadece kişilik olmakla baraber yaşayan bir gerçek.benim atalarım kuranda ismi geçen tevhid önderleri kardeş başkası değil.sende boğalar gibisin.. ne böğürüyorsun öyle mal mal. aman örtü görmeyesiniz...diğer ithamlarını sana iade ediyorum.kalpler Allah ın elindedir dinlemeden iyice anlamadan nasıl yargılıyorsun anlamadım.sizinle işim bitmedi
Katılma Tarihi: 31 mart 2005 Yer: Germany Gönderilenler: 380
Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
Bak arkadaş
Bizim başıörtülü bayanlarla hiç bir sorunumuz yok.Biz diyoruzki Allahın başınızı örtün diye bir emri olmadığına göre isteyen örter istemeyen örtmez.
Dolayısıyla başörtüsü konusunda bizleri kırmızı bez gören boğalara benzetmen sadece senin yakıştırman.Bende pek ala bu sözü alır tersine çevirerek
Sizler kadınların saçlarından bile tahrik olacak kadar cinsel sapıksınız
desem hoşuna gider mi ?
Bizlerin karşı olduğu şey ise başörtüsünü Allahın emri diye dayatan engizisyon mantığıdır ki zaten bu mantığını kurannesli forumdan alıntıladığım yazıda açıkça ortaya koymuşsun
Ya uslubunu değiştirir efendi gibi düşüncelerini ortaya koyarsın yada gidersin.
Burası sokak kabadayısı gibi naralar savuranların yeri değil
Sizin yetkiniz yok foruma yeni mesaj ekleme Sizin yetkiniz yok forumdaki mesajlara cevap verme Sizin yetkiniz yok forumda konu silme Sizin yetkiniz yok forumda konu düzenleme Sizin yetkiniz yok forumda anket açma Sizin yetkiniz yok forumda ankete cevap yazma